Аз съм блогър

(блогър е някой който публикува текстове в блог, или уеб блог)

Днес реших да ви кажа малко повече за проекта „Аз съм блогър“, който ще стартира на 26-ти януари 2013 г.

Това е идея възникнала в началото на миналата година и в продължение на една година ежедневно съм се убеждавал в нейната необходимост. Има различни директории за статии в Интернет предимно с идеята да се правят рекламни публикации, които от своя страна да реализират конкретен трафик. Има и други такива, които са за SEO специалисти и участието им SEO олимпиада. „Аз съм блогър“ не е нито един от двата.

Генетично в човека е заложено да споделя. Каквото и да. Независимо от моментното му състояние на духа той винаги иска да каже, стига да има желание. От опит знам (много хора ще се съгласят с мен), че когато споделяме ние се чувстваме по-добре. Ето защо „Аз съм блогър“ е трибуна на желанието.

Всеки посетител на „Аз съм блогър“ ще има право да си направи безплатна регистрация, която ще му е необходимо за да публикува своите мисли, мнения, коментари, чувства, анализи, цели публикации и др. Ще може да избира да пише в шест категории:

– Общество
– Политика
– Икономика
– Интернет
– Култура
– Спорт

Всеки автор на публикация в „Аз съм блогър“ има правото да каже това по начин по който той смята за добре. И няма да му се налага цензура. Но всеки трябва да знае, че спазването на благоприличен тон е задължително. Защото винаги и по всяко време, като хора, трябва да се стремим, ако не към всички добродетели, то поне към един – запазване на човешкото достойнство.

И ако всичко казано до тук е първата част от пъзела ето ви и втората: „Аз съм блогър“ има за цел да научи младите творци, че Интернет е място, където могат да творят, да се развиват и да покажат на света техните творения. Затова „Аз съм блогър“ ще организира в края на настоящата година Интернет конкурс за най-добър стих, най-добър разказ и най-добра рисунка на деца между 12 и 16 години от България. На спечелилите първо място във всяка една категория ще се издаде първа стихосбирка, сборник с разкази или изложба, както и ще получат допълнително парично възнаграждение.

(заб.: правилата, условията и начина на разпределение на паричните средства в конкурса ще бъдат публикувани в страницата на „Аз съм блогър“)

Средствата за тази инициатива ще се набират по следните начини:

– дарителска сметка в PayPal, където всеки потребител желаещ да дари ще го прави.
– от трафик и рекламни банери в страницата на проекта;
– от директен контакт с хора, ценители за културата и изкуството.

(заб.: проекта още не е стартирал и до момента са събрани около 2 000 лв. дарени от хора готови да помогнат на младите творци. Със стартирането на проекта в страницата му ежедневно ще се публикува информация за събраните средства)

Очаквайте „Аз съм блогър“ на 26-ти януари 2013 г. До тогава посетете нашата Facebook фен страница и ни харесайте.

1136_399120530175712_1293024799_n

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *