Аз съм Брадли Манинг

Не знам дали знаете кой всъщност е Брадли Манинг? Ако не, ето ви безплатна информация – той е американски войник, който стартира захранването на WikiLeaks със секретни документи и така предизвика началото на края на „спокойните води“ в Интернет.

Инициативата Free Bradley Manning направи своя мини версия на социална мрежа. В нея всеки може да участва, без регистрация, достатъчно е просто да публикува своя снимка с надпис „I am Bradley Manning“.

Естествено и аз дадох своята „лепта“ за каузата, защото наистина вярвам, че публикуването на документите в Wikileaks предоставени от Брадли Манинг имат за цел да предизвикат диспут и обществена позиция. Разбира се ще се намери винаги човек, който да ме обори в това мое твърдение. Всеки има право на позиция. Но това е моята.

За сега чакам от Free Bradley Manning да публикуват моята снимка и послание. Става много по-бавно, защото всяка изпратена снимка и текст към нея се потвърждават за публикуване от администратор, след като бъдат внимателно разгледани. Но, когато това се случи ще публикувам линк. До тогава четете още по темата в статията по-долу:

Атаката срещу Република Еквадор. Какво става в Лондон и защо?

Линк с посланието ми, публикувано в кампанията – тук.

I am Bradley Manning

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *