Изследване на антивирусни програми за периода Октомври 2012 – Април 2013

През април настоящата година публикувах една класация на най-добрите антивирусни програми за периода Юли 2012 – Февруари 2013. Тук може да прочетете въпросната статия.

Днес продължавам по темата, като вече съм ви приготвил нов период на изследване, а именно Октомври 2012 – Април 2013. Изследването се прави от Virus Bulletin ежемесечно, като резултатите явно се публикуват периодично.

антивирусни програми

Продължава да се забелязва една доста странна тенденция, която бе описана от един коментар в предишната статия, а именно – Avira Free е по-добра от Avira Pro? Странно, нали!

Иначе лидер и преди и сега остава G Data с близо 100% на сигурност. Трябва да се отбележи,че всички софтуери в червено са тествани само за конкретен период от изследването и следователно те не могат да дадат ясна представа на съотношението от анализите за антивирусни програми в периода Юли 2012-Февруари 2013 и Октомври 2012 – Април 2013.

А вашата програма, къде е в графиката? И колко сигурна е тя?

p.s. – при едно такова дълго водачество на G Dat е редно в следващи публикации да разкажем малко повече за софтуера и за неговите предимства и причини за това лидерство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.