Благодаря за признанието от AEJ Bulgaria

Когато чуеш или четеш мили думи за себе си осъзнаваш, че хората те възприемат като стойностен и качествен човек. Когато получиш признание за твое действие разбираш, че си постъпил правилно и си заслужава да продължиш по този път.

Благодаря за признанието от AEJ Bulgaria (Асоциация на Европейските журналисти). В своята класация за м.октомври 2012 получих признанието за „Най-добра гражданска журналистика“ относно казуса с кампанията Fairplay на bTV.

Гражданска журналистика

Бойко Николов за поведената от него инициатива да сезира Националния съвет за саморегулация по повод кампанията на БТВ Fairplay и отразяването на развоя по казуса на блога му.

Случаят е интересен прецедент на индивидуално действие по медиен етичен казус, дал реален резултат в практиката на Съвета за саморегулация. Впечатляваща е и реакцията на сезираната публична институция, приела почти дословно доводите на гражданския сигнал. (АЕЖ-България класация за журналистика за октомври)

Благодаря за признанието от AEJ Bulgaria. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и на тези, които не го направиха. Явно си е струвало!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *