Ваучери за Google AdWords или увеличаване на рекламната кампания

„Ваучери за Google AdWords“, а не „Безплатни ваучери за Google AdWords“ е правилния начин да се обясни на хората защо тези така популярни ваучери не са безплатни. Простото условие на Google е – минимална кампания от 30 лв. в AdWords и ваучера Ви става активен. Както и да го смятате, ваучера си е 30 лв. минимум. 🙂

Това което трябва да знаете обаче е, че ако стартирате рекламна кампания в Google с минимум 30 лв. можете да въведете код на ваучер, който ще ви донесе допълнителни 90 лв. над въпросните 30 лв. и така кампанията ви става 120 лв. Ето защо са така търсени въпросните кодове на ваучери.

Важно за мен, пък и за Вас – прегледах си списъка с останалите ваучери за използване и имам няколко останали, да речем десет. Ако някой ги иска, моля да се свърже с мен от категория „Контакт“, но при определено условие – бъдещата му рекламна кампания да стартира чрез мен. 🙂 Нали се сещате, че дните на благотворителност наближават ( Коледа и Нова година), ама все още не са дошли. Ето защо, появата на нови клиенти, които пишат „Здравейте, мога ли да направя рекламна кампания в Google AdWords при Вас за стойност 100 лв. и да ползвам ваучер?“ са за предпочитане. Пък може и подарък да получат от мен, кой знае?

И така в списъка ми от ваучери има ваучери със следната активност:

  • десетина валидни до 31.12.2013 г. (до тази дата трябва да се използват)
  • един валиден до 31.01.2014 г.

Както се казва – моля, моля, не се бутайте, не се пререждайте, госпожата в дъното с мрежестата чанта да не си носи буркани, няма да и трябват. Ваучери ще има за всички.

(това ми напомня на истерията с бананите през 80-те по Нова година)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *