Две причини поради които Facebook корпоративните страници са добри за бизнеса

Попаднах на една интересна статия в LinkedIn озаглавена „3 Reasons Facebook Brand Pages are Good for Business“ и реших съвсем накратко да преведа основните акценти в статията, като Ви запозная само с първите две причини, тъй като смятам, че те са именно основните отличителни знаци на корпоративните страници.

1. Насърчаване на съдържанието и активни разговори – с новата си визия бизнес страниците изглеждат като лични такива във Facebook. Така се дава възможност за по- лесно разчитане на предлаганите сделки и промоции. По този начин се търси и по-активно насърчаване коментарите на коркретни постове, чрез задаване на въпроси, създаване на анкети или публикуването на други съдържание с цел провокиране от страна на абонатите, като по този начин се самата дискусия се прави наистина активна.

2. Осигурява по-богато представяне – дава се по-големи възможности на търговците да покажат и представят своите услуги и продукти или марки, като всичко това може да започне със снимка на корицата. Размерът на корицата (850 х 315 px) дава отлична възможност за редовна ротация на различни снимки. Storefront са вече по-видими в самата страница. Също така, всички профили с информация които бяха в ляво на страницата, сега се движат по върха, както и е с по-големи размери, което означава два пъти повече продукти или по-големи снимки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *