Изработка на сайт

Ако искате да имате уеб страница, но не можете да си я направите, винаги може да поръчате изработка на сайт при мен. Това с което трябва да се примирите обаче е срока за изпълнение – няма да стане бързо и лесно, защото хубавите работи не стават бързо. Готови ли сте да „преглътнете“ една нормална времева рамка за изработка на сайт за сметка на възможността той да ви носи приходи от интернет?

Тук не става въпрос за стандартните клишета „пари от интернет“ изградени в мрежата на афилейт програми, покупка на „mega“ софтуер, който с пет клика ви пълни сметката с 1500 US$, или вграждане на скрипт/линк рефериращ всеки посетител от интернет сайта ви към конкретен продукт.

Чисто и просто става въпрос за изработка на сайт, който да ви носи приходи.

Ако си поръчате при мен изработка на сайт не мога да ви дам гаранция за перфектното му позициониране в Google, защото няма да е честно. В днешно време почти никой не дава такива гаранции. Но аз съм практик (виж примерите по-долу) и знам как да печеля от интернет с моите собствени уеб сайтове. Това което мага да ви дам, след като съм приключил с една изработка на сайт е начин как да го „осребрите“ и той да ви изкара прилични средства.

Нека преди това ви насоча в правилната насока, за да не си губим времето.

Как да поръчам изработка на сайт?

Поръчката за изработка на сайт трябва да следва някои основни правила, позволявайки да не си губим времето взаимно. Всичко което трябва да знаете при запитване или поръчка за изработване на сайт съм конкретизирал ЕТО ТУК.

Колко време ще отнеме една изработка на сайт?

Времето за изработка на сайт е променлива величина. Винаги зависи от сложността на проекта и от корекциите, които съпътстват изграждането му. Същото е, като си поръчваш мебели. Знаеш какво искаш, размери и за къде са предназначени, на на майстора му трябва време за опушване на дървото, правилно оразмеряване, лепене и др. В общи линии в зависимост от страницата, изработка на сайт може да отнеме от 48 часа до два месеца. Последната времева величина е рядко срещана при мен. Може да бъде и при вас, ако правилно сте разбрали предходната точка.

Колко струва изработка на сайт

Безплатни и платени. Това са двата варианта. Мога безплатно да ви изработя сайт, но след това отново трябва да платите за маркетинг консултациите и напътствия, които ще ви дам. И за да не ви излезе безплатното по-скъпо от платеното, предпочитам да си заплатите изработката на сайт, защото в цената влиза и този тип консултация.
Цените съм ги публикувал ЕТО ТУК.

Защо гарантирам възвръщане на инвестицията направена за изработка на сайт или периодични приходи?

Трябва да знаете, че ако една идея не е подходяща за „осребряване“ аз ще ви го кажа. При това напълно безплатно ще ви опиша моята гледна точка и оценка на бъдещия проект, защо точно дадена идея е трудно доходоносна. По-долу ще забележите линк, който препраща към безплатна форма за 48 часова оценка на вашата идея. Възползвайте се!

Ето някои примери за това, как блог или сайт могат да носят приходи:

PERVAZITE.COM – клиентски онлайн магазин за продажба на профили и корнизи. До момента е изкарал сериозна сума само от директни онлайн продажби през сайта, без да отчитаме продажбите по телефон, дошли от разглеждане на сайта, конкретни прегледани страници в сайта или продукти, и др. Този сайт струва 879 лв. и е направен лятото на 2013 г., като още първия месец след изработката му постъпиха първите две поръчки. В края на миналата година (само за шест месеца) си изплати вложените средства за изработка на сайт и в момента продължава да продава успешно.

FENOVE.EU – онлайн магазин за продажба на спортни стоки с доставка от Великобритания или на склад в България. Направен е в последните дни на ноември 2013 г. и до момента (11.02.104 г.) е изплатил 13% от стойността си, която също е 879 лв.

ELENANIKOLAI.COM – социален проект на Община Панагюрище, за едноименен международен конкурс за млади оперни певци през 2013 г. През 2014 г. също ще се провежда. Изработка на сайт за този проект струва 479 лв., но благодарение на интегриране на онлайн форма за записване в конкурса и плащане на таксата, участниците бяха с близо 90% повече от очакваните разчети на организаторите и журито, което помогна на конкурса с част от таксите за участие да изплати въпросната изработка на сайт. Сайта е на печалба още от 2013 г., а споменах, че през тази ще продължи да организира конкурса. Обърнете внимание – този проект НЕ Е ОНЛАЙН МАГАЗИН.

OPTICOEL.COM – това е доста показателен клиентски проект. Фирмата е производител на продукти с двойно предназначение (НАТО продукти), за които се изисква разрешително за покупка на стоките. Сайта струва 649 лв., но след направените правилни маркетинговите консултации, той успя да си възвърне инвестицията за изработка на сайта в рамките на една година, чрез e-mail продажба на стоки за масовото потребление (фенерчета, оптични продукти за подаръци и др.), които бяха за „изчистване“ от складовото пространство. Въпросните e-mail продажби бяха провокирани от онлайн запитвания директно от сайта. В момента клиента е поръчал основен онлайн магазин към корпоративната си страница, така че, да продължи да извършва продажби онлайн за стоки, които не се нуждаят от разрешителен документ.

Не съм SEO специалист, но работя с едни от най-добрите в България. За сметка на това съм отличен маркетингов специалист, защото съм сбъднал мечтата си – това което съм завършил (маркетинг в България и UK), това работя през последните 13 години.

Как да проверя дали моята идея за интернет сайт ще ми носи приходи?

Давам ви шанс за безплатна оценка на вашата идея. Ако искате да имате интернет сайт за нещо (производство или услуги, или просто блог, или лична страница) можете да попълните формата от ТОЗИ ЛИНК и аз в рамките на 48 часа ще ви отговоря подробно за това, дали вашата идея може да бъде „осребрена“ носейки ви приходи или не. Нищо не губите, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *