През последните дни направих няколко значителни промени по функционалността на този блог. Основните са:

1. Изкачащ прозорец за свързани новини – ще забележите, че когато четете една новина в долният десен ъгъл на екрана Ви излиза един изкачащ прозорец със свързаните публикации, към поста който четете. Това е благодарение на специално разработен плъгин за WordPress – nrelate.
2. Android Appboykonikolov.com вече разполага с приложение за Android, което е активно дори и в магазина Goolge Play. Приложението е безплатно за изтегляне, приложимо е за всички мобилни устройства с операционната система Android и е разработено благодарение на плъгин UppSite.
3. YouNotepad – инсталирана е нова форма за споделяне на информацията директно към българската социална мрежа YouNotepad

Какво предстои?

1. Twitter приложение – в следващите дни boykonikolov.com ще разполага със специално twitter приложение, което ще позволява да се поставят в конкретен пост, конкретен twitter съобщение, като то ще бъде активно и функционално, по-същият начин, по който е в момента в официалната страница на Twitter. Идеята е когато се налага в зависимост от целта на публикацията, да се приложи вместо shortcut на съобщението, директно самото съобщение, което ще позволява от статията да се препраща, харесва, retweet или да се отговаря, без да се налага да влизате в страницата на Twitter.

2 thoughts on “”

  1. Благодаря Ице, пиши ми на лични във Facebook или в YouNotepad едно подсещане към мен, да ти кажа малко повечко за проекта който почвам и как можем да си бъдем полезни. Вече ми се избистри и съм готов да го довърша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *