Общи условия за ползване на сайта

Блог на Бойко Николов, www.boykonikolov.com или наричан за краткост САЙТА е създаден то Бойко Николов и ползва Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 4.0 International договор.

Домейн
Домейн името boykonikolov.com е регистрирано на името на Бойко Николов. Всеки опит за злоупотреба с домейн името boykonikolov.com се счита за нарушаване на правата на собственика му, и той може да потърси правна или съдебна отговорност, ако това бъде счетено за необходимо.

Съдържание
Съдържанието в сайт под формата на публикация е собственост на автора му и той носи отговорност за него. Съдържанието в сайта под формата на коментари е собственост на автора му и той носи отговорност за него.

Права и отговорности
Всеки потребител в САЙТА има право да споделя предоставената му информация тук при условие, че упомене автора на това съдържание т.е. Бойко Николов. Съдържанието в сайта не може да се използва за комерсиални цели.

САЙТА не носи отговорност за това, дали потребителите в него са навършили пълнолетие и дали са получили разрешение за ползването му.

САЙТА активира cookies. Тези cookies по никакъв начин не се контролират от boykonikolov.com или от личността Бойко Николов и отговорност за последствията от тях носи единствено потребителя с избора си да посети boykonikolov.com

САЙТА събира статистическа информация, чрез използването на онлайн софтуери за тази цел – Google Analytics и Google Webmasters. Чрез тези инструменти се преценя коя информация е по- и коя не е интересна за потребителя, като така се стремим да идентифицираме работата на boykonikolov.com или проблемните зони.

Заради сигурността на САЙТА и за да сме сигурни, че той е достъпен за потребителя, boykonikolov.com използва софтуер, за да следи трафика в мрежата и да разпознава незаконни опити за въвеждане или промяна на информация или за причиняване на щети.