Писмо от Тенерифе

Ето ви едно писмо от Тенерифе което получих преди време. По-долу ще разберете защо публикувам това писмо.

Здравей.
Аз съм българин на 19 години и живея на Тенерифе от 5 годишен.Благодарение на родителите ми говоря,и пиша мисля добре на Български. Много ми харесват вашите публикации и обяснения за е-бизнеса. Аз също съм фен на спорта и на футбола като цяло. Имам идеята да направя такъв сайт за Испания.

Има ли някаква възможност да работим заедно. В смисъл да използвам вашата база и контакти и само да препродавам услугите ви. Така и вие се сдобивате с почти 50 милиона потенциални клиенти (без да броим Южна Америка). Пазарът тук е нов в тази насока и си мисля че ще работи добре.

Какво бихте предложили вие? Аз съм готов да направя инвестицията. Студент съм 3 година в университета Ла Лагуна-бизнес маркетинг. Ще се радвам на сътрудничество.

С Уважение:Александър Стоименов

Александър от Тенерифе – ако все пак четеш този пост, дай ми един актуален e-mail, защото пробвах още в началото да ти върна съобщение, но ми дава грешка на посочената от теб електронна поща. Иначе начини има – просто трябва да ми пишеш :D. Ако искаш дори пиши директно на info@boykonikolov.com

А ето я поредицата за която говори Александър Стоименов – Как да направим работещ онлайн магазин, която беше публикувана и в Socialevo.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *