Световен ден на блогърите! Давам ти право на „hate“

Днес е 14 юни – Световен ден на блогърите. Казвам го за тези които не знаят. Дълго мислих как да го отпразнувам и реших да е нещо нестандартно.

Ако изхождаме от факта, че блогърите са съвременните защитници на истината (някои от тях де, не всички), то това означава, че политиците или корпорациите, които са засегнати от „острия им език“ трябва да им го върнат тъпкано.

Аз политик, или търговска корпорация не съм оплюл, както трябва. Знам, че мога, но не искам. Така де, защо да си „късам нервите“. Но има една на която съм фен, една медийна група, която всеки ден ме кара да се чувствам жив – БТВ МЕДИА ГРУП 😀 😀 😀

Забележка: за тези които не знаят защо бТВ ми пишат лично на електронната поща с израза „Г-н Николов, Вие май не харесвате нашата телевизия“ да прочетат причината.

Ето защо реших да им дам шанс точно днес, на моят светъл празник, да изразят един протест срещу мен, срещу моето писане, срещу моята личност и гласно да напишат коментар – БОЙКО, ТИ СИ ЕДИН ДОЛЕН ИНТЕРНЕТ МАЗОХИСТ И ХУЛИГАН!

Ами да, не само бТВ, всеки който има желанието да се разтовари от ежедневието и просто иска да наругае някой, заповядайте да коментирате под тази публикация, няма да изтрия нито един коментар. Наругайте ме, ако ще се почувствате по-добре… заповядайте!

По тази причина, заради цялото ви недоволство, на титулната страница (и на всички други) на този блог ще е един своеобразен протест срещу същността ми, скрита в един script code някъде из сайта. Пуснете си звука, за да има по-голям ефект 😀

Световен ден на блогърите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.