Рестарт на „Спрете цензурата в Интернет“

Проекта „Спрете цензурата в Интернет“ отново е рестартиран. Както повечето от потребителите в този блог знаят, той беше основан през февруари 2012 г. в подкрепа на международните протести срещи подписаното споразумение A.C.T.A.

През последните месеци отново Интернет беше на прицел на корпорациите и правителствата. Ето защо „Спрете цензурата в Интеренет“ се налага отново да бъде стартиран, този път завинаги, без да се прекъсва. В тясно партньорство с Internet Defense League и Fight For The Future, страницата е с нов адрес директно хостван от WordPress за по-доброто му функциониране и бързо зареждане в браузърите на потребителите.

Новото в „Спрете цензурата в Интеренет“ е, че потребителите ще могат да правят дарение на някои основни Интернет страници – WikiLeaks, Wikipedia, Fight for The Fututre и Internet Defense League.

Проекта е социален, безплатен и приканва потребителите да станат част от него. Слогана на „Спрете цензурата в Интернет“ е нов и гласи: Днес, който иска да знае, всичко му е поднесено. Стига да потърси.

Научете повече за „Спрете цензурата в Интернет“ тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *