Twenty Twelve е новото лице на boykonikolov.com

Както вече бях споменал с настъпването на новата 2013 година реших да променя и визията на блога си. Основната идея за тази година е по-изчистен стил, без излишни плъгини и приложения. Twenty Twelve е изборът който направих.

Темата е безплатна и се предлага свободно за сваляне от страницата на WordPress.

Функционалността на страницата се запазва, като всеки потребител ще продължи да има правото да прави свободно своите коментари по два начина: чрез Facebook профила си или с WP акаунт.

Споделянето на публикуваните постове ще става в четири основни социални мрежи – Twitter, Facebook, Google+ и LinkedIn, като разбира се всеки, който иска да го направи на друго място е достатъчно да копира линка на конкретната публикация.

Очаквайки през 2013 година да увелича наличието на снимков материал, промених леко функционалността на блога си, като основната разлика е страница „Галерия„. За разлика от преди, сега всяка снимка представлява отделен пост, която може да бъде споделяна или коментирана. Това е така, защото тази страница представлява поддомейн на основната (http://photos.boykonikolov.com) използвайки същата тема.

В страница „Галерия“ обаче освен гореописаните социални бутони, ще се добави още един за споделяне, а именно – Pinterest.

И тъй като „шило в торба“ не стои, сами се досещате, че през годината ще се правят допълнителни промени, които ще бъдат описвани тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *